Artnr
385601

Pumpnippel PCL, svivel, öppen, 6 mm slanganslutning

225,00 kr Inkl. moms

Pneumatic Components (PCL), världsledande inom design, tillverkning och distribution av pneumatisk utrustning och luftpåfyllare, har utvecklat AIR CONNECTOR, en förbättrad version av PCLs CO2-pumpnippel.

AIR CONNECTOR, som lämpar sig för användning på kommersiella fordon, bilar och motorcyklar, har utformats för att underlätta däckpåfyllning på moderna fordon med större fälgar och mer komplicerade konstruktioner som gör ventilerna svårare att komma åt.

Tillverkad med de finaste materialen, AIR CONNECTOR har ett skruvliknande grepp och enkel användning med en tumaktiverad knapp. Den kan också roteras för att uppnå större grepp.

AIR CONNECTOR-sortimentet har raka, liksom 90-graders nipplar, för större manövrerbarhet och för att nå svårtillgängliga ventiler.

AIR CONNECTOR:s visliknande grepp betyder att den inte läcker luft eller lossnar från ventilen, inte ens vid 14 Bar. Den är så stark att det går att lyfta upp ett 20 kg hjul med nippeln utan att den släpper. Designen är enkel, men ändå robust och pålitligt för att spara däckverkstäder mycket tid och ansträngning.

AIR CONNECTOR har utformats i samarbete med PCL: s partners för att förbättra och modernisera sin föregångare och har genomgått rigorösa interna och externa tester, med mycket positiva resultat.

To Top